x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cioloş: Sunt sigur că timişorenii vor aduna toată energia pentru a depăşi standardul ridicat de Sibiu

Cioloş: Sunt sigur că timişorenii vor aduna toată energia pentru a depăşi standardul ridicat de Sibiu

17 Sep 2016   •   18:10

Premierul Dacian Cioloş i-a felicitat, sâmbătă, pe locuitorii oraşului Timişoara după ce acest oraş a fost desemnat să devină Capitală Culturală Europeană în 2021, precizând că l-a asigurat pe primarul Nicolae Robu de tot sprijinul Guvernului, "inclusiv financiar".

"Cetăţenii Timişoarei au arătat de-a lungul timpului un spirit fantastic al libertăţii, o organizare antreprenorială de invidiat şi o atitudine exemplară multiculturală şi interconfesională. Sunt sigur că şi de data aceasta timişorenii se vor strânge în jurul acestui proiect comun şi vor aduna toată energia şi creativitatea pentru a atinge şi depăşi standardul ridicat de Sibiu în 2007 în materie de proiecte culturale europene", a scris Cioloş pe Facebook.

El i-a felicitat, de asemenea, şi pe cetăţenii din Bucureşti, Cluj-Napoca şi Baia Mare pentru proiectele de candidatură care au ajuns în finală.

Timişoara este oraşul românesc ales pentru a deveni Capitală Europeană a Culturii în 2021. Oraşul a fost ales de Juriul internaţional de experţi delegat de UE, condus de Steve Green.

Sursa: AGERPRES

×