x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Circulaţia feroviară între Braşov şi Predeal a fost închisă

Circulaţia feroviară între Braşov şi Predeal a fost închisă

01 Oct 2013   •   14:36
Circulaţia feroviară între Braşov şi Predeal a fost închisă

Circulația feroviară între Brașov și Predeal este închisă pentru eliberarea gabaritului căii ferate de copacii căzuți între stațiile Dârste - Timișu de Sus (firul II) și Timișu de Sus - Predeal (firul II, firul I fiind închis pentru lucrări de reabilitare), informează Compania Națională de Căi Ferate 'CFR' SA, printr-un comunicat.

Echipele feroviare aflate la fața locului intervin cu drezine pantograf pentru tăierea copacilor căzuți pe intervalul de stații Dârste—Timișu de Sus—Predeal (firul II). Trenul IR 1645 care circulă în relația București Nord—Tg Mureș staționează în gara Predeal de la ora 13,25, urmând să-și reia circulația după îndepărtarea copacilor căzuți pe calea ferată.

Până la reluarea circulației în condiții normale de trafic, pe intervalul de stații Dârste—Timișu de Sus—Predeal (firul I), trenurile aflate în grafic vor staționa în gările de pe traseu, acestea urmând să înregistreze întârzieri la sosirea în stațiile de destinație.

În prima parte a acestei zile, echipele de intervenție au îndepărtat copacii căzuți în gabaritul căii ferate la intrare în stația Grădinari și între stațiile Crivina—Periș și Chiajna—Grădinari.

Traficul feroviar pe raza județelor afectate de vremea nefavorabilă se desfășoară în condiții de ploi abundente, ninsoare și vânt puternic.

×