x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Circulația se desfășoară cu dificultate spre Poiana Brașov

Circulația se desfășoară cu dificultate spre Poiana Brașov

26 Dec 2018   •   14:53
Circulația se desfășoară cu dificultate spre Poiana Brașov

Circulaţia rutieră se desfăşoară cu mare dificultate spre Poiana Braşov, din cauza numărului mare de maşini care urcă în staţiune, informează Biroul de presă al Primăriei Braşov, care face apel la conducătorii auto să-şi parcheze maşinile în parcarea multietajată din Poiana de Jos (Cabana Junilor). 

''Având în vedere numărul foarte mare de maşini care urcă spre Poiana Braşov (în urma monitorizării efectuate de Poliţia Locală, raportul este o maşină coboară, cinci urcă), coroborat cu maşinile deja parcate în Poiană, facem un apel la turişti să îşi parcheze autoturismele în parcarea multietajată din Poiana de Jos, în acest moment fiind libere 225 de locuri. Între Poiana de Jos (Cabana Junilor) şi Poiana Braşov se circulă cu mare dificultate, astfel ca cei 3 km se străbat în câteva zeci de minute'', precizează miercuri sursa citată. 

În comunicat se afirmă că, în momentul în care ajung în Poiana Braşov, turiştii au şanse foarte mici să-şi găsească un loc liber, de aceea un echipaj al Poliţiei Locale îi îndrumă pe turişti să îşi lase maşinile în parcarea multietajată şi să utilizeze pentru deplasare linia 60, traseu pe care transportul este gratuit. 

În Poiana Braşov se schiază pe toate pârtiile din staţiune, astfel că numărul de turişti creşte de la o zi la alta. Pentru perioada Revelionului capacitatea de cazare a staţiunii este rezervată în proporţie de 100%.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: poiana braşov trafic