x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Circulaţie feroviară întreruptă între Braşov şi Sibiu. Patru trenuri circulă pe rute ocolitoare

Circulaţie feroviară întreruptă între Braşov şi Sibiu. Patru trenuri circulă pe rute ocolitoare

05 Aug 2015   •   16:02
Circulaţie feroviară întreruptă între Braşov şi Sibiu. Patru trenuri circulă pe rute ocolitoare
Sursa foto: Victor Stroe/Intact Images

Traficul feroviar pe magistrala 200 Braşov-Sibiu este întrerupt, miercuri, după ce un automotor cu două vagoane a deraiat, în zona gării Braşov, în timpul unor manevre, fără a exista persoane rănite, însă şinele de cale ferată au fost avariate.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, Liviu Naghi, incidentul a avut loc în jurul orei 10.00, în zona gării Braşov, când un automotor cu două vagoane aparţinând unei companii private, în care nu se aflau călători, a deraiat în timpul manevrelor de garare, fără a fi înregistrate persoane rănite, potrivit antena3.ro.

În schimb, pe magistrala 200 Braşov-Sibiu au fost avariate şinele de cale ferată, iar traficul pe ruta respectivă este oprit.

Secţia Regională de Poliţie Transporturi Braşov a deschis o anchetă, sub coordonarea unui procuror, pentru a se stabili cauzele care au dus la deraierea trenului.

Angajaţii de la CFR lucrează la remedierea avariilor şi se estimează că traficul feroviar între Braşov şi Sibiu ar urma să fie reluat în cursul serii de miercuri.

Patru trenuri circulă pe rute ocolitoare, miercuri, şi vor înregistra întârzieri din cauza întreruperii circulaţiei feroviare pe magistrala Braşov-Sibiu, care a fost avariată, în zona gării Braşov.

Trenurile care au fost deviate sunt: IR 347 Sibiu - Bucureşti Nord, care va fi deviat prin Copşa Mică, IR 1621 Sibiu - Timişoara Nord, care va circula deviat prin Sighişoara, şi două trenuri Regio, R2506 Făgăraş - Braşov, care va opri în staţia Bartolomeu, şi R103 Braşov - Sibiu, care se va forma din staţia Bartolomeu.

×
Subiecte în articol: trenuri brasov sibiu trafic feroviar cfr