x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Circulație închisă pe Bulevardul Eroilor din cauza surpării terenului

Circulație închisă pe Bulevardul Eroilor din cauza surpării terenului

12 Dec 2015   •   18:30
Circulație închisă pe Bulevardul Eroilor din cauza surpării terenului

Traficul rutier pe bulevardul Eroilor, între str. Carol Davila şi Pod Eroilor, şi pe bulevardul Eroilor Sanitari, între str. Carol Davila şi Piaţa Operei, a fost întrerupt sâmbătă din cauza surpării terenului, existând riscul de prăbuşire a carosabilului, informează Primăria Capitalei într-un comunicat transmis AGERPRES.

Conform sursei citate, incidentul a fost semnalat, sâmbătă, de constructorul care efectuează lucrări de modernizare şi extindere pentru Metrorex.

"Deoarece exista riscul prăbuşirii carosabilului şi propagarea surpării spre imobilele aflate la intersecţia bulevardului Eroilor cu bulevardul Eroii Sanitari, primarul general Răzvan Sava a convocat un comandament de urgenţă şi a dispus închiderea traficului în zonă, până la punerea în siguranţă a perimetrului", precizează comunicatul citat.

Astfel, s-a închis circulaţia pe următoarele străzi: pe bd. Eroilor, pe sensul spre centru, de la strada Carol Davila, iar pe sensul spre periferie, de la Splaiul Independenţei şi pe bd. Eroii Sanitari, pe sensul spre centru, de la strada Carol Davila.

Circulaţia rutieră se va desfăşura deviat, astfel: pe sensul spre centru, dinspre cartierele Drumul Taberei şi Militari, pe şos. Pandurilor - Calea 13 Septembrie sau şos. Geniului - şos. Cotroceni; pe sensul spre cele două cartiere, pe Splaiul Independenţei - şos. Cotroceni - şos. Geniului sau şos. Cotroceni - bd. Iuliu Maniu - bd. Vasile Milea.

Conform PMB, la faţa locului s-au aflat reprezentanţi ai ISU Bucureşti, ai Inspectoratului de Stat în Construcţii, ai Poliţiei Naţionale, Poliţiei Rutiere, dar şi ai Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti şi ai Jandarmeriei. De asemenea, s-au mobilizat echipele de intervenţie ale companiilor de utilităţi, pentru a oferi asistenţa tehnică şi de intervenţie.

"Primarul Capitalei i-a convocat, duminică, la ora 10,00, la sediul Primăriei Municipiului Bucureşti, pe reprezentanţii Metrorex, ai Poliţiei Rutiere, ai ISU şi ai Inspectoratului de Stat în Construcţii. La întâlnire, la care a fost invitat şi prefectul Capitalei, Paul Petrovan, vor fi discutate măsurile de intervenţie pentru punerea în siguranţă a perimetrului, precum şi eventuale măsuri de extindere a restricţiei de circulaţie rutieră în zonă", se arată în comunicat.

Sursa: AGERPRES 

×