x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cluj - Cortegiu funerar lovit de camion

Cluj - Cortegiu funerar lovit de camion

12 Sep 2007   •   00:00

Cel puţin cinci oameni au murit şi alţi şapte au fost grav răniţi in urma unui accident rutier produs ieri pe DN 1 - Â E 60, in localitatea Negreni, situată la ieşirea din judeţul Cluj spre Bihor.

Potrivit poliţiştilor, un camion incărcat cu piatră a intrat din plin intr-un cortegiu funerar care se deplasa pe drumul european. Purtătorul de cuvănt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj, colonelul Liviu Cadar, a declarat că unul dintre cei şapte răniţi a suferit o fractură deschisă, iar ceilalţi nu au leziuni grave.

Victimele au fost transportate la spitalele din Huedin şi Cluj. Comisarul Alexandru Mureşan, şeful Poliţiei Rutiere Cluj, a declarat că, potrivit primelor cercetări, şoferul, in vărstă de 55 de ani, nu a fost atent la volan şi nu a adaptat viteza la condiţiile meteo.

Carosabilul era umed, iar in zonă ploua torenţial. "Probabil vom propune cercetarea in stare de reţinere a şoferului", a afirmat Mureşan. Â
Cel puţin cinci oameni au murit şi alţi şapte au fost grav răniţi in urma unui accident rutier produs ieri pe DN 1 - Â E 60, in localitatea Negreni, situată la ieşirea din judeţul Cluj spre Bihor. Potrivit poliţiştilor, un camion incărcat cu piatră a intrat din plin intr-un cortegiu funerar care se deplasa pe drumul european.

Purtătorul de cuvănt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj, colonelul Liviu Cadar, a declarat că unul dintre cei şapte răniţi a suferit o fractură deschisă, iar ceilalţi nu au leziuni grave. Victimele au fost transportate la spitalele din Huedin şi Cluj.

Comisarul Alexandru Mureşan, şeful Poliţiei Rutiere Cluj, a declarat că, potrivit primelor cercetări, şoferul, in vărstă de 55 de ani, nu a fost atent la volan şi nu a adaptat viteza la condiţiile meteo. Carosabilul era umed, iar in zonă ploua torenţial. "Probabil vom propune cercetarea in stare de reţinere a şoferului", a afirmat Mureşan. (Cosmin Pirv)

×
Subiecte în articol: observator cluj