x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator CNA va analiza emisiunea Naşul în care C.V. Tudor l-a acuzat pe Cristoiu de colaborare cu Securitatea

CNA va analiza emisiunea Naşul în care C.V. Tudor l-a acuzat pe Cristoiu de colaborare cu Securitatea

de Ramona Draghici    |    05 Noi 2008   •   00:00

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) va analiza în plen emisiunea "Naşul" difuzată luni seară, pe B1 TV, în care Corneliu Vadim Tudor l-a acuzat pe Ion Cristoiu că a fost informator al Securităţii, a declarat preşedintele CNA, Răsvan Popescu, citat de Mediafax.



Popescu a spus că membrii consiliului nu au discutat încă despre cele întâmplate în emisiunea de luni seară, la care a fost invitat liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor. Acesta a declarat că jurnalistul Ion Cristoiu l-ar fi turnat la Securitate, sub numele conspirativ "Coroiu" şi a prezentat şi un document pentru a-şi dovedi spusele. Cazul a intrat în atenţia Consiliului, se va face monitorizare şi se va întocmi un raport, ce va fi discutat apoi în plen, a mai spus Popescu.

Ion Cristoiu a declarat că documentul prezentat de C.V. Tudor este unul "fabricat", "livrat probabil de cineva", şi că CNA ar fi trebuit să se autosesizeze.

×
Subiecte în articol: mass-media