x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator CNAIR: Circulaţia rutieră pe DN 21, între localităţile Brăila şi Drajna, a fost redeschisă

CNAIR: Circulaţia rutieră pe DN 21, între localităţile Brăila şi Drajna, a fost redeschisă

07 Ian 2017   •   12:01
CNAIR: Circulaţia rutieră pe DN 21, între localităţile Brăila şi Drajna, a fost redeschisă

Circulaţia rutieră pe DN 21, între localităţile Brăila şi Bărăganu şi Bărăganu şi Drajna a fost redeschisă sâmbătă dimineaţă, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

De asemenea, pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone, a fost deschis traficul rutier pe DN 31, între localităţile Grădiştea şi Olteniţa, şi pe DN 2C, între localităţile Costeşti şi Padina.

Pe DN 2B, între localităţile Buzău şi C.A. Roseti, circulaţia rutieră a fost deschisă pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 3,5 tone.

"În continuare circulaţia se desfăşoară în condiţii de iarnă. Este absolut necesar ca toţi conducătorii auto să respecte indicaţiile şi recomandările Poliţiei Rutiere", precizează CNAIR.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 şi se pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar şi pagina de Facebook, https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.

Sursa - AGERPRES

×
Subiecte în articol: CNAIR Braila drajna