x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator CNCD s-a autosesizat în cazul celor doi deputați PSD care au provocat un scandal într-un fast-food din București

CNCD s-a autosesizat în cazul celor doi deputați PSD care au provocat un scandal într-un fast-food din București

08 Iul 2020   •   15:36
CNCD s-a autosesizat în cazul celor doi deputați PSD care au provocat un scandal într-un fast-food din București
Sursa foto: cdep.ro

Colegiul Director al Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) a decis, în ședința de miercuri, demararea procedurii de autosesizare în cazul celor doi deputați PSD care au provocat un scandal într-un fast-food din București, potrivit Agerpres.

Deputații Adrian Solomon și Ioan Stativă au fost amendați de polițiști, marți dimineață, pentru că au provocat un scandal într-un fast-food din București. De asemnea, deputații au fost amendați și cu suma de 4.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor care se aplică pentru prevenirea și combaterea COVID-19.

„În urma analizării imaginilor video, poliţiştii Serviciului de Poliţie pentru Centrul Vechi i-au sancţionat contravenţional pe cei doi bărbaţi şi cu amenzi în valoare totală de 4.000 de lei, pentru nerespectarea măsurilor care se aplică în starea de alertă pentru prevenirea şi combaterea noului coronavirus", a informat Biroul de presă al Poliţiei Capitalei.

Potrivit reprezentanților Poliției Capitalei, cei doi pot contesta măsura în termen de 15 zile.

×
Subiecte în articol: cncd deputati psd fast-food