x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cocaina pentru VIP-uri - Tiriac junior, trimis in judecata

Cocaina pentru VIP-uri - Tiriac junior, trimis in judecata

16 Noi 2004   •   00:00

Ion Tiriac junior (foto) a fost trimis in judecata pentru detinere in vederea consumului de droguri si tolerarea consumului de stupefiante intr-un spatiu accesibil publicului.

Click pentru a mari imaginea
Dupa cinci luni de ancheta, procurorii de la Parchetul General au concluzionat ca traficul de cocaina pentru care Tiriac junior fusese acuzat initial nu se confirma. Prietena tanarului, Ileana Lazariuc, a scapat si ea de acuzatia de detinere de droguri in vederea consumului. Potrivit anchetatorilor, cele mai grave declaratii facute impotriva lui Tiriac junior de Robert Sandu, nepotul presedintelui FRF, nu au fost confirmate si de celelalte probe. Au ramas astfel fara efect declaratiile lui Robert Sandu potrivit carora tanarul Tiriac cumpara in mod regulat cocaina. Tot nedovedite au ramas si petrecerile la care Tiriac junior ar fi oferit invitatilor droguri, asa cum a sustinut Robert Sandu. Singurul aspect care s-a confirmat in timpul urmaririi penale a fost faptul ca Tiriac junior ar fi detinut o singura data o mica doza de cocaina. (Miruna Pasa)


ISTORIE
Scandalul "Cocaina pentru VIP-uri" a izbucnit in vara acestui an, cand Robert Sandu, nepotul presedintelul FRF, s-a predat si a fost arestat preventiv pentru trafic si detinere de droguri. Procurorii au dezvaluit apoi numele tenismanei Raluca Sandu, fiica presedintelui FRF, cercetata pentru detinere de stupefiante in vederea consumului. Au urmat Ion Alexandru Tiriac si prietena lui, Ileana Lazariuc. Acuzatiile initiale: Tiriac junior - trafic de cocaina, detinere in vederea consumului si punerea la dispozitie a locuintei pentru consumul de droguri, iar Ileana - detinere in vederea consumului.

×
Subiecte în articol: observator cocaina junior tiriac