x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator COD GALBEN DE INUNDAŢII în următoarele 24 de ore. Vezi comunicatul Institutului de Hidrologie

COD GALBEN DE INUNDAŢII în următoarele 24 de ore. Vezi comunicatul Institutului de Hidrologie

15 Apr 2012   •   18:14
COD GALBEN DE INUNDAŢII în următoarele 24 de ore. Vezi comunicatul Institutului de Hidrologie

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis o avertizare de Cod galben de inundatii, in urmatoarele 24 de ore, pentru mai multe rauri si afluentii lor.

"Avand in vedere situatia hidrometeorologica inregistrata in ultimele 24 ore in jumatatea de sud si est a tarii (cantitati de precipitatii in general de 15-25 de litri pe metrul patrat, izolat 40-50 de litri pe metrul patrat), precipitatiile in curs si cele prognozate pe arii extinse si sub forma de averse pentru urmatoarele 24 ore, se pot produce cresteri de niveluri cu depasiri ale COTELOR DE ATENTIE dupa cum urmeaza:

COD GALBEN
Se instituie COD GALBEN
pe raurile din bazinele: Timis - judetul Caras Severin, Barzava - judetul Caras Severin si Timis, Moravita - judetul Timis, Caras - judetul Caras Severin, Nera - judetul Caras Severin, Cerna - judetul Caras Severin, bazinul superior al Prahovei si unii afluenti ai Buzaului.

Se mentioneaza ca aceste fenomene se pot produce si pe unii afluenti de grad inferior ai raurilor marcate pe harta si pe cursurile de apa necadastrate", se spune in comunicat.

×
Subiecte în articol: cod galben inundatii