x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Coloană de tiruri de aproximativ şapte kilometri la PTF Giurgiu-Ruse

Coloană de tiruri de aproximativ şapte kilometri la PTF Giurgiu-Ruse

03 Dec 2015   •   21:50
Coloană de tiruri de aproximativ şapte kilometri la PTF Giurgiu-Ruse
Sursa foto: Bogdan Iurascu/Intact Images

Cozile de tiruri la ieşirea din ţară prin Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu-Ruse, Bulgaria, se întind pe aproximativ şapte kilometri din cauza verificărilor amănunţite la frontieră a celor care intră sau ies din ţară şi ca urmare a lucrărilor de reabilitare la Podul Prieteniei.

'Potrivit unui ordin al Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră dat în urma atacurilor teroriste (din Franţa -n. r.), la toate punctele de frontieră se efectuează verificări amănunţite a mijloacelor de transport precum şi a celor care intră sau ies din ţară pentru a se vedea dacă sunt persoane urmărite sau nu şi, în plus faţă de acest lucru, în această seară a mai fost executată o turnare de aproximativ două sute de metri liniari de beton în cadrul lucrărilor de reabilitare la Podul Prieteniei, iar circulaţia la frontieră se efectuează pe un singur sens, semaforizat', a declarat joi, pentru AGERPRES, purtătoarea de cuvânt a ITPF Giurgiu, Cristina Onofrei.

Lucrările la Podul Prieteniei au demarat în primăvară acestui an şi sunt programate a se finaliza în primăvara anului viitor.

Sursa: Agerpres

×
Subiecte în articol: giurgiu frontieră ruse punct de frontiera