x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Comisia de disciplina - „Regele parcurilor” merge la decapitare

Comisia de disciplina - „Regele parcurilor” merge la decapitare

de Iulia Barbu    |    07 Aug 2008   •   00:00

Directorul Administratiei Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti (ALPAB), Virgil Cirstea, si directorul general al Administratiei Cimitirelor si Crematoriilor Umane, George Georgescu, par sa aiba orele numarate pina la demitere.



Directorul Administraţiei Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti (ALPAB), Virgil Cîrstea, şi directorul general al Administraţiei Cimitirelor şi Crematoriilor Umane, George Georgescu, par să aibă orele numărate pînă la demitere.

Cîrstea, botezat de presă "regele parcurilor” şi Georgescu sînt aşteptaţi mîine la prînz la Comisia de disciplină a muncipalităţii. Surse din Primăria Capitalei ne-au declarat că se aşteaptă decapitarea celor doi de la vîrful instituţiilor pe care le conduc.

Virgil Cîrstea, directorul Administraţiei Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti (ALPAB), va fi audiat de membrii Comisiei de Disciplină a Primăriei Municipiului Bucureşti în urma unei reclamaţii privind desfiinţarea unui restaurant.

Potrivit directorului de la ALPAB, autorizaţia de funcţionare a restaurantului în cauză expirase, spaţiul din jurul restaurantului fiind neîngrijit şi degradat. Virgil Cîrstea  a mai spus că, după expirarea contractului, restaurantul a fost desfiinţat, în locul său fiind construit un stand expoziţional.

Jurnalul Naţional a relatat modul în care WC-urile publice s-au transformat în localuri de fiţe, sub atenta supraveghere a "regelui parcurilor". Mai bine de jumătate din restaurantele şi terasele din Herăstrău funcţionează cu autorizaţii expirate şi peste trei hectare din parc au fost betonate. Cîrstea s-a mulţumit să trimită corespondenţe Consiliului General, în subordinea căruia se află, în loc să ia măsuri concrete. În doi ani au fost demolate doar cîteva bodegi, multe dintre ele în ultima perioadă, cînd la şefia Capitalei a venit Sorin Oprescu.

×
Subiecte în articol: observator