x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Concursul de mărţişoare Giumbix, lansat de Marius Tucă şi Mircea Badea, a ajuns la final (VIDEO)

Concursul de mărţişoare Giumbix, lansat de Marius Tucă şi Mircea Badea, a ajuns la final (VIDEO)

de Cristian Ionescu    |    28 Feb 2013   •   18:13
Concursul de mărţişoare Giumbix, lansat de Marius Tucă şi Mircea Badea, a ajuns la final (VIDEO)

Mircea Badea a prezentat finaliştii în emisiunea de luni seara, iar Jurnalul Naţional publică pe site-ul Jurnalul.ro lista integrală cu câştigătorii şi participanţii la concurs. Toţi giumbicşii vor fi recompensaţi pe măsură, chiar dacă nu vor primi aceleaşi premii ca cei declaraţi câştigători.

“Avem mai mulţi giumbicşi foarte tari, am primit tone, am câteva lăzi de giumbicşi. Câţi bani avea Becali în valiză, atâţia giumbicşi am eu. Întrebarea e pe cine desemnez câştigător, că e foarte complicat. Totuşi, avem un câstigător. Mihai Apolozan, care este genial, pentru statueta "În faţă Băsescu, în spate Băsescu". Orice producător de mărţişoare din România poate produce astfel de mărtişoare fără nicio problema. Cedăm drepturile de autor şi cine doreşte poate să execute aceste mărţişoare Giumbix. Mihai Apolozan va fi contactat de Jurnalul Naţional pentru a i se înmâna premiul de câştigător. Mai avem un câştigător, Alina Alexandra Mihai. Cel de-al treilea câştigător este Laura Jeflea, din Slobozia, judetul Ialomiţa, pentru Giumbixul cu antene care citeşte Jurnalul Naţional. De asemenea, toţi cei care ne-au trimis giumbicşi for fi recompensaţi cu premii pe măsură”, a spus Mircea Badea.

Contactată de Jurnalul Naţional, Alina Alexandra Mihai, câştigătoare a concursului Giumbix, ne-a povestit cum i-a venit ideea şi ce reprezintă figurinele: “Emisiunea cu Mircea Badea şi Marius Tucă m-a inspirat să fac giumbicşii. Dacă mă întrebaţi de ce i-am ilustrat în acel fel, eu ma uit în fiecare seară la “Sinteza Zilei” şi “În Gura Presei”. Absolut tot ce au giumbicşii pe ei corespunde cu ce erau îmbrăcaţi prezentatorii în emisiuni. Mircea se întreba acum două seri de ce are Gâdea buline pe pantofi. Toate chestiile astea au o explicaţie. Lui Mircea Badea i-am făcut pantalonii roşii pentru că în unele emisiuni are doar cămaşă şi sacou, iar de la brâu în jos nu ştii ce are. Cravata lui seamană cu a lui Ciutacu pentru că într-o emisiune le aveau la fel. La bulinele lui Gâdea m-au inspirat pantofii lui Tălmăcean. Lui Victor Ciutacu i-am făcut adidaşii roşu cu negru pentru că aşa avea ghetele de baschet. Să ştiţi că am deja comenzi pentru giumbicşi. În primele două minte de când mi-a spus Mircea numele în emisiune, am primit mesaj pe Facebook pentru o comandă.”

“Fiind un telespectator constant al emisiuni lui Mircea Badea, era imposibil să ratez lansarea concursului de giumbicşi. Chiar mă gândeam ce trăznit o să vină cu ceva deosebit. Şi cum stăteam eu aşa, fără treabă, uitându-mă la Băsescu, mi-am dat seama că de fapt el nu are chelie. Şi am pus în practică ideea în cauză. Am vrut să-l fac sub formă de lumânare, dar cum era să-i dai foc? Aş fi dorit să fac şi ceva gen felicitare, în  final, venindu-mi ideea, am început să modelez. Ce a ieşit, s-a văzut. De altfel, dacă Badea doreşte să-l ţină pe masă, pot să-i fac altul, ceva mai mare, poate unii băsişti au defecte de vedere”, a precizat Mihai Apolozan.

Şi Laura Jeflea are o explicaţie inedită despre giumbixul ei câştigător: “Multe tentaţii facile şi derapaje de la realitate. Rezonez cu oamenii cu tactica potrivită, cu prestigiul şi statura morală integre şi care trăiesc într-o lume a logicii şi practicii, oamenii care nu accepta pumnul în gură şi care protestează corect- dreptul lui cetăţenesc, legal, contra abuzurilor care limitează libera exprimare, libertatea de gândire sau libertatea cuvântului. “In Giumbix we trust!” Toţi suntem Giumbicşi şi trăim pentru asta”.



Lista participantilor la concurs

Castigatorii:

Mihai Apolozan

Alina Alexandra Mihai

Laura Jeflea


Alti participanti la concurs:

Stefan Laurentiu - Braila

Alexandra Ilin - Bucuresti

Bujor Dan- Popesti-Iasi

Liviu Bora - Cluj-Napoca

Lelia Sipeanu - Bucuresti

Cornel Danet Buzau - Buzau

Baciu Vladimir - Bucuresti

Marcu Emil - Arad

Vasile Anca - Cristina

Adi Albu - Bucuresti

Munteanu Aurora - Tulcea

Diaconu Aurelian Nicolae - Iasi

Munteanu Nicolae - Hunedoara

Catalina Popa

Sofia neagu - Timisoara

Popa Catalina Elena - Bucuresti

Diaconescu Maria - Valcea

Cristian Roger Netedea - Calarasi

Dinu Avram Mihaela -Teleorman

Stegarescu Venera Romanita

Iuliana Maxim - Bucuresti

Cindris Raul - Cluj

Gavrila Stadler Ioana - Prahova

×
Subiecte în articol: giumbix marius tuca mircea badea martisoare