x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Condamnatii de la Mihailesti - Pedepse contestate

Condamnatii de la Mihailesti - Pedepse contestate

de Alexandra Chivu    |    29 Dec 2006   •   00:00

Doi dintre cei trei patroni craioveni condamnati la patru ani de inchisoare pentru tragedia de la Mihailesti au contestat in instanta pedeapsa data de Judecatoria Focsani.

Doi dintre cei trei patroni craioveni condamnati la patru ani de inchisoare pentru tragedia de la Mihailesti au contestat in instanta pedeapsa data de Judecatoria Focsani. Ionel Neagoe, administratorul Ney Transport SRL si Mihai Guna, patronul SC Mihtrans SRL s-au declarat nemultumiti de decizia magistratilor si au facut apel, sustinandu-si in continuare nevinovatia.

Provocare. Gestul patronilor olteni, care nici macar nu s-au prezentat la pronuntarea sentintei din 20 decembrie, a revoltat din nou rudele victimelor care au pierit in explozia din 2004. "Nu ma mira, chiar nu ma surprinde fapta lor. Este o grandomanie. Nu eram decisi daca sa atacam in instanta faptul ca ei nu au primit pedeapsa maxima, dar acum am fost provocati", a precizat Doru Popescu, fratele Elenei Popescu, jurnalista de la Antena, una dintre victimele deflagratiei.

In mai 2004, la Mihailesti - Buzau au murit 18 persoane, iar alte 13 au fost grav ranite, dupa ce un camion incarcat cu azotat de amoniu a explodat. A urmat o ancheta ce a abundat in aspecte discutabile, multe dintre dovezile ce puteau fi folosite in rezolvarea cazului riscand sa se piarda.

×
Subiecte în articol: observator