x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Conducea cu peste 200 de km/h, pe A1! Amenda primita e cat un salariu

Conducea cu peste 200 de km/h, pe A1! Amenda primita e cat un salariu

10 Iul 2016   •   18:25
Conducea cu peste 200 de km/h, pe A1! Amenda primita e cat un salariu

Poliţiştii rutieri aflaţi în misiune pe autostrada A1 au depistat, duminică, în trafic un bărbat care conducea cu viteza de 213 km/h, acesta fiind sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.125 de lei şi reţinerea permisul de conducere pentru 90 de zile, informează IGPR.

De asemenea, potrivit sursei citate, sâmbătă poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale au depistat un bărbat care conducea în zona km. 86 al autostrăzii A1 Bucureşti - Râmnicu Vâlcea cu viteza de 181 km/h.

Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 1.125 de lei, iar, ca măsură complementară, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile.

IGPR precizează că traficul este supravegheat şi din aer, cu un elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie al MAI. Oamenii legii acţionează şi în acest week-end, cu aparate radar mobile şi de tip pistol, pentru salvarea de vieţi şi prevenirea accidentelor rutiere.

Sursa: AGERPRES

×
Subiecte în articol: amenda viteza a1 autrostrada bucuresti-pitesti