x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Constanța: Polițist aflat în misiune, accidentat de un șofer care circula cu viteză

Constanța: Polițist aflat în misiune, accidentat de un șofer care circula cu viteză

20 Oct 2013   •   12:48
Constanța: Polițist aflat în misiune, accidentat de un șofer care circula cu viteză

Un agent al Poliției Rutiere, aflat în timpul serviciului, a fost lovit cu mașina, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în municipiul Constanța, de un șofer în vârstă de 20 de ani care circula cu viteză mare și căruia polițistul îi făcuse semn regulamentar să oprească autovehiculul, informează agerpres.ro.

Polițistul accidentat a suferit leziuni care nu i-au pus viața în pericol și a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Clinic Județean de Urgențe. După ce i s-au acordat îngrijirile medicale necesare polițistul a fost externat.

Reprezentanți ai Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Constanța au declarat că accidentul s-a petrecut în zona industrială a municipiului Constanța, loc unde tineri cu mașini puternice obișnuiesc să organizeze anumite întreceri.

Șoferul vitezoman fusese înregistrat cu aparatul radar, iar când agentul de poliție care se afla pe sensul opus de mers al conducătorului auto i-a făcut semn să oprească a fost acroșat cu partea stânga față a mașinii acestuia, fiind trântit la pământ.

După producerea accidentului, din cauza vitezei mari cu care circula, tânărul șofer a putut opri autovehiculul după ce a mai parcurs câteva zeci de metri.

Potrivit anchetatorilor, conducătorul auto nu era sub influența alcoolului.

Ancheta polițiștilor și procurorilor în acest caz este în derulare, șoferului, căruia i-a fost suspendat permisul de conducere, fiindu-i întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

×
Subiecte în articol: masina politie politie şofer viteza