x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Constanţa: Femeie găsită carbonizată în urma unui incendiu în locuinţa sa

Constanţa: Femeie găsită carbonizată în urma unui incendiu în locuinţa sa

13 Ian 2017   •   11:16
Constanţa: Femeie găsită carbonizată în urma unui incendiu în locuinţa sa

O femeie a fost găsită carbonizată de pompieri în urma unui incendiu care a izbucnit în apartamentul acesteia din municipiul Medgidia, în noaptea de joi spre vineri, la ora 01,00, cauza posibilă a izbucnirii focului fiind o lumânare uitată aprinsă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, Anca Chiriţă, incendiul, care a izbucnit într-un apartament pe strada Rahovei, situat la etajul patru, în municipiul Medgidia, a provocat decesul femeii în vârstă de aproximativ 43 de ani, pe care pompierii au descoperit-o carbonizată într-un pat ce arsese cu flacără mocnită.

"La stingerea incendiului din blocul R6, de pe Strada Rahovei, a intervenit o autospecială de la Detaşamentul Medgidia, iar pompierii, care s-au luptat cu flăcările violente ceva vreme, au identificat mai multe obiectele de mobilier arse în dormitor, între care şi patul cu salteaua pe care se afla victima. Primele constatări conduc la concluzia că focul ar fi pornit de la o lumânare uitată aprinsă", a declarat Anca Chiriţă.

Victima incendiului locuia singură în imobil.

Sursa - AGERPRES

×
Subiecte în articol: constanta incendiu