x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Constanţa: Gravidă în aproape nouă luni, lovită de o maşină în timp ce traversa neregulamentar; fătul a murit

Constanţa: Gravidă în aproape nouă luni, lovită de o maşină în timp ce traversa neregulamentar; fătul a murit

29 Iun 2019   •   17:56
Constanţa: Gravidă în aproape nouă luni, lovită de o maşină în timp ce traversa neregulamentar; fătul a murit

O femeie gravidă în aproape nouă luni a fost accidentată, sâmbătă, de un autoturism, în timp ce traversa neregulamentar DJ 226, în localitatea Istria, victima, care a fost transportată cu un elicopter SMURD la spital, pierzându-şi fătul.

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Constanţa, femeia a fost transportată în stare de conştienţă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă. Ea a suferit un traumatism la bazin, iar în urma investigaţiilor medicale privind starea bebeluşului, s-a constatat ca acesta decedase.

La spital a ajuns şi şoferul implicat în producerea accidentului rutier, el suferind un traumatism la picior.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea", la locul celor petrecute au fost trimisă o autospecială de stingere cu modul de prim ajutor şi elicopterul SMURD.

"Pacienta a fost transportată de colegi, conştientă, colaborantă, la elicopter, pentru a fi dusă la spital", au informat reprezentanţi ai ISU.

Din investigaţiile poliţiştilor a reieşit că femeia a fost surprinsă şi accidentată de un autoturism, după ce a intenţionat să traverseze şoseaua prin loc nepermis, prin spatele unui tractor oprit pe marginea carosabilului.

"Un bărbat de 20 ani a condus un autoturism, în localitatea Istria, pe DJ 226, dinspre localitatea Mihai Viteazu către localitatea Sacele, şi ajungând în dreptul imobilului cu nr. 44 a surprins şi accidentat uşor o femeie de 38 ani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure, din partea stângă a conducătorului auto, prin spatele unui tractor oprit", potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

Şoferul care a produs accidentul rutier a fost testat cu aparatul etilotest, reieşind că nu consumase băuturi alcoolice.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: constanta accident gravida