x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Constănţean ucis de propriul excavator: "Nu mergea, aşa ca că s-a băgat sub el să-l repare"

Constănţean ucis de propriul excavator: "Nu mergea, aşa ca că s-a băgat sub el să-l repare"

26 Oct 2013   •   22:01
Constănţean ucis de propriul excavator: "Nu mergea, aşa ca că s-a băgat sub el să-l repare"

Un bărbat din localitatea constănţenă Ovidiu a murit, sâmbătă dimineaţă, strivit de excavatorul pe care încerca să-l repare, cazul fiind în prezent cercetat de inspectorii de muncă din Constanţa. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Constanţa, bărbatul, în vârstă de 61 de ani, era angajat cu contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată ca maşinist terasamente la firma de construcţii ABC Val.

Sâmbătă dimineaţă, el încărca deşeuri de construcţii în autobasculante, în curtea unei firme de construcţii din Constanţa, iar la un moment dat a constatat că utilajul nu mai funcţionează cum ar trebui. Bărbatul a coborât din cabina buldoexcavatorului pentru a remedia defecţiunea şi a intrat sub excavator fără să-l asigure, moment în care utilajul a pornit şi l-a strivit.

La faţa locului a ajuns şi un echipaj de Ambulanţă, dar cadrele medicale, deşi au încercat resuscitarea bărbatului, nu au putut să-i salveze viaţa. Cazul este cercetat de către inspectorii de muncă, sub coordonarea unui procuror.

×
Subiecte în articol: excavator accident constantean