x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Copiii, vedetele şoselelor din Capitală

Copiii, vedetele şoselelor din Capitală

de Theodora Şutiu    |    20 Aug 2018   •   13:10

În weekendul trecut, a avut loc, pentru a doua oară la rând la Bucureşti, SuperCupa Romaniei la karting electric pentru copii. Micii piloţi, dependenţi de adrenalină, s-au adunat pentru a se întrece în cadrul celui mai important circuit stradal din România.

Zeci de copii, cu vârste cuprinse între 5 şi 12 ani, au luat startul pe traseul care s-a desfăşurat în imediata apropiere a unor obiective turistice importante din Capitală precum Palatul Regal, Sala Palatului, Muzeul Naţional de Artă, Ateneul Român şi Piaţa George Enescu. Piloţii, părinţii lor, dar şi un număr important de spectatori s-au înghesuit, în ciuda căldurii insuportabile, pe pistă pentru a vedea spectacolul grandios, iar distracţia a fost pe cinste.

Pe lângă competiţia în sine, SuperCupa României la karting electric de la Bucureşti a adus, de asemenea, în faţa spectatorilor, ultimele modele de maşini electrice, în contextul în care, pe plan mondial, marii producători auto au lansat primele astfel de modele şi se pregătesc pentru schimbări majore în această direcţie.

Spectatorii au avut ocazia să participe gratuit la sesiuni de iniţiere şi testare. De asemenea, adulţii au avut parte de lecţii gratuite, din partea Academiei Titi Aur.

×