x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Copil de un an, muşcat de cap de câinele familiei. Micuţul a fost dus de urgenţă, la spital, cu un elicopter SMURD

Copil de un an, muşcat de cap de câinele familiei. Micuţul a fost dus de urgenţă, la spital, cu un elicopter SMURD

26 Aug 2012   •   17:06
Copil de un an, muşcat de cap de câinele familiei. Micuţul a fost dus de urgenţă, la spital, cu un elicopter SMURD

Un copil in varsta de un an din localitatea Oravita (Caras-Severin) a fost muscat, duminica dupa-amiaza, de cainele familei, el fiind transportat in stare grava, cu un elicopter SMURD, la Spitalul Judetean din Timisoara.

Potrivit sefului SMURD Timisoara, medicul Mihai Grecu, copilul in varsta de un an a fost adus de la Spitalul Judetean din Resita la Spitalul Judetean din Timisoara, dupa ce a fost muscat de cainele familiei, avand leziuni la cap.

"Copilul a ajuns deja la Timisoara, acum este intubat, insa situatia lui pare sa fie mai mult de neurochirurgie. Din cate am inteles, copilul a fost muscat de cainele familei, in localitatea Oravita si a fost transportat de urgenta la Spitalul Judetean din Resita. De acolo noi am primit solicitare pentru elicopterul SMURD, pentru a-l transporta pe copil la Timisoara", a declarat Mihai Grecu.

Copilul urmeaza sa fie operat la sectia de neurochirurgie, a confirmat si purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean din Timisoara.

"Copilul are o leziune la extremitatea cefalica, iar dupa ce i se vor face analizele va fi operat la sectia de neurochirurgie a Spitalului Judetean", a precizat Dacilescu.

×