x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Coşmarul SPP-ului

Coşmarul SPP-ului

de Mihai Bunaziua    |    07 Oct 2007   •   00:00
Coşmarul SPP-ului

Mii de persoane s-au călcat in picioare pentru a da măna ieri după-amiază cu preşedintele Băsescu, prezent la sărbătoarea folclorică Legendele Cislăului din judeţul Buzău.

BUZĂU - Baie de mulţime, cu Elena Udrea şi cărnaţi


Mii de persoane s-au călcat in picioare pentru a da măna ieri după-amiază cu preşedintele Băsescu, prezent la sărbătoarea folclorică Legendele Cislăului din judeţul Buzău.

Cu zece minute inainte de venirea preşedintelui Băsescu şi-a făcut apariţia nimeni alta decăt Elena Udrea, fost consilier prezidenţial. Aceasta a fost imediat asaltată de zeci de oameni care au vrut neapărat să se pozeze alături de ea. La scurt timp a apărut şi şeful statului, care s-a plimbat mai intăi printre oameni. A urcat apoi pe scenă, promiţănd să dea măna cu toţi cei prezenţi la sărbătoare.

Apărat. Baia de mulţime a fost una de coşmar pentru SPP-işti, care practic nu au putut să ţină piept oamenilor. Pentru a rezista "asediului" a fost nevoie de suplimentarea forţelor de ordine cu agenţi in civil de la Departamentul Poliţiei de Intervenţie Rapidă Buzău.

Â

Declaraţie. Oprit la un moment dat de jurnalişti, şeful statului a spus că preferă să fie in mijlocul oamenilor, pentru că este tipul de vizită care ii face bine. Intrebat printre altele despre decizia Tribunalului Vrancea de a achita vinovaţii in procesul exploziei de la Mihăileşti, Traian Băsescu a comentat că hotărărea luată este una nedreaptă. După aproape două ore de baie de mulţime, preşedintele s-a mai liniştit, retrăgăndu-se la masă, alături de Elena Udrea, Sulfina Barbu şi Cezar Preda pentru a gusta din sărmăluţele tradiţionale de Buzău şi vestiţii cărnaţi de Pleşcoi. La sărbătoare, pe scena de la Cislău au fost invitaţi să cănte Andra, Benone Sinulescu, Aurel Tămaş, manifestarea afăndu-se la cea de-a doua ediţie.

×
Subiecte în articol: observator