x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cozi la vamă. Coloane interminabile de camioane

Cozi la vamă. Coloane interminabile de camioane

02 Mar 2020   •   11:14
Cozi la vamă. Coloane interminabile de camioane

Șoferii de camioane așteaptă, astăzi, 3 ore pentru a trece granița în Ungaria prin vama Nădlac II, din județul Arad. Cozi s-au format și la celelalte puncte de trecere a frontierei.

Potrivit aplicației de monitorizare a traficului la graniță, dezvoltată de Poliția de Frontieră, timpii de așteptare la vama Nădlac II, din județul Arad, pe sensul de ieșire din țară pentru camioane, a crescut la 180 de minute. S-a format o coloană de camioane care se întinde pe mai mulți kilometri.

Conform reprezentanților Poliției de Frontieră Arad, se lucrează la capacitate maximă, fiind deschise patru artere pe sensul de ieșire din țară pentru camioane.

Timpii de așteptare au crescut și la celelalte puncte de trecere a frontierei din vestul țării.

La vama Vărșand, tot din județul Arad, șoferii de camioane așteaptă pentru verificarea documentelor 120 de minute, fiind deschise două artere pe sensul de ieșire din țară, la vama Borș, din județul Bihor, timpii de așteptare sunt de 160 de minute și se lucrează pe trei artere, iar la vama Petea, din județul Satu Mare, se așteaptă 90 de minute, fiind deschisă o singură arteră.

Timpii de aşteptare au crescut la punctele de trecere a frontierei din vest, pe sensul de ieşire din ţară pentru camioane, ca urmare a faptului că în weekend traficul pentru vehiculele de transport marfă a fost restricţionat pe teritoriul Ungariei.

Mediafax

×
Subiecte în articol: vama camioane soferi