x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator CRĂCIUN 2013. Românii vor profita în număr mare de reducerile de sărbători, EduMagazin a creat pachete speciale pentru copii

CRĂCIUN 2013. Românii vor profita în număr mare de reducerile de sărbători, EduMagazin a creat pachete speciale pentru copii

27 Dec 2013   •   19:34
CRĂCIUN 2013. Românii vor profita în număr mare de reducerile de sărbători, EduMagazin a creat pachete speciale pentru copii

Ca în fiecare an, atmosfera Crăciunului s-a instalat în sufletele românilor, iar magazinele se întrec din nou în reduceri și oferta la cadouri. Târgurile de Crăciun sunt numeroase.

Unul dintre cele mai animate târguri de Crăciun este cel organizat în Piaţa Universităţii, pe esplanada cu statui, Bucharest Christmas Market, deschis pe 6 decembrie şi care va putea fi vizitat până pe 5 ianuarie. Iar pentru ca atmosfera să fie completă, pe lângă bradul înalt de 15 metri, ornat cu 2.000 de beculeţe, vor fi spectacole specifice sărbătorilor de iarnă. Astfel, pe scena amplasată în Piaţa Universităţii vor avea loc recitaluri ale unor ansambluri de muzică populară, grupuri de copii, grupuri de colindători, ansambluri de datini şi obiceiuri din toate zonele ţării, precum şi ale unor artişti de muzică populară, precum Dinu Iancu Sălăjanu, Matilda Pascal Cojocăriţa, Ştefan şi Horaţiu Cigu, Tudor şi Nicolae Furdui Iancu.

Bucureştenii pot să târguiască, până pe 24 decembrie, "daruri cu stil" pentru Crăciun şi de la cei 96 de expozanţi care au adus, la Sala Dalles, de la brăduţi în miniatură şi jucării la cele mai delicioase dulciuri, decoraţiuni de sezon, accesorii şi bijuterii unicat. Renii lui Moş Crăciun nu i-au uitat nici pe iubitorii de literatură, astfel că, până pe 23 decembrie, peste 15.000 de volume, întâlniri cu autori importanţi ai momentului, sesiuni de autografe, filme de artă, cărţi cu reduceri substanţiale şi cadouri pentru copii îi aşteaptă pe bucureşteni la Salonul Bookfest de Crăciun de la Muzeul Ţăranului Român. Deschis publicului din 29 noiembrie, în Plaza România şi Mall Vitan, târgul Desaga lu' Moş Crăciun, ediţia a IV-a, îi invită pe bucureşteni să se bucure până pe 23 decembrie de magia sărbătorilor de iarnă. Târgul expune produse inedite de sezon, de la artizani din ţară şi străinătate.

Magazinul online EduMagazin oferă produse educaționale multimedia pentru preșcolari, ciclul primar și gimnazial. De Crăciun, EduMagazin a creat pachete speciale pentru copii. Printre ofertele de sărbătoare se numără:

-Pachetul Mos Craciun  – este format din produsele urmatoare: jocul Matematica distractivă (jocul trezeste interesul copiilor pentru invatarea matematicii, dezvolta abilitatile lor in acest domeniu si ajuta la cultivarea gandirii logice, construind o baza puternica in aceste domenii.), cartea  Mari povesti romanesti pe intelesul celor mici ("Pasarea-maiastra", "Florita din codru", "Tei-Leganat", "Soacra cu trei nurori", "Piparus-Petru si Florea-Infloritul" sunt doar cateva dintre cele 12 texte repovestite pe intelesul copiilor si bogat ilustrate care pot constitui o valoroasa sursa de invataturi pentru micutii cititori), carte + 140 autocolante Sarbatorile de iarna - Decor de Craciun (a fost conceputa special pentru cei mici pentru a le oferi ocazia de a-si crea propriul decor de Craciun, de care sa fie mandri), cartea de activitati Craciunul (nerabdarea crescanda a copiilor in asteptarea Craciunului si mai ales a lui Mos Craciun poate disparea usor daca vor avea la indemana aceste carti de activitati.), soft-ul educational EDU Magia cifrelor (cuprinde 19 lecții interactive de matematică structurate pe 7 capitole, 19 jocuri educative, 100 de fișe de lucru și un joc educativ 3D - Castelul EDU MATIC).
   
-Pachetul Povestea Bradutului – este compus din: jocul colectiv Globe Whizz (contine: 1 glob, 1 zar, 1 tabla de joc, 128 de carti de joc cu peste 330 de intrebari de geografie si cultura generala, 6 exploratori), cartea Povestea bradutului, cartea + figurinele decorative Idei creative 85 - Pitici si ingerasi de Craciun (figurinele din aceasta carte au fost confectionate nu doar cu roade autohtone, ci provenind si din alte parti ale lumii, materiale care se pot achizitiona din magazinele hobby), soft-ul educational EDU Ştiinţe ale Naturii IV (este o enciclopedie interactivă ce cuprinde teme din programa cls. a IV-a. Pune bazele disciplinelor ce vor fi studiate în ciclul gimnazial - noţiuni elementare de fizică, biologie, chimie, botanică sau geografie), atlasul geografic pentru scolari  Uniunea Europeana!
   
-Pachetul Ne pregatim de Craciun  – include: ceasul digital Ceasul cartof (descopera cum poti alimenta acest ceas digital cu niste cartofi. Asambleaza ceasul digital, apoi experimenteaza si creeaza “baterii” neobisnuite din cartofi, mere, rosii, lamai, diferite lichide si multe altele!), cartea Istoria lumii pentru copii (in paginile acestei carti bogat ilustrate si usor de citit, veti gasi intreaga istorie a omenirii, din cele mai vechi timpuri pana la inceputul mileniului al III-lea.),  soft-ul Hocus - Pocus - Literatus! Alex si cuvintele vrăjite (aceasta lectie eduCreativ le propune celor mici personaje savuroase si o intriga pe masura. Li se dezvaluie un univers unic, un spatiu al educatiei, nu doar al invatarii, in care onorurile sunt rezervate celor isteti si bine pregatiti), cartea  Ne pregatim de Craciun (ofera copiilor, cadrelor didactice si parintilor o carte in care propun modele de lucrari, podoabe pentru pomul de Craciun, aranjamente pentru masa de Craciun, coronite, rame decorative, care pot fi realizate in preajma sarbatorii Craciunului), mic atlas zoologic (este un atlas şcolar care vine in sprijinul elevilor, mai mari sau mai mici, cu scopul de a le largi sfera cunostinţelor privind varietatea lumii animale. Sunt ilustrate peste 300 dintre cele mai reprezentative animale, mai ales din tara noastra, care sunt prezentate in scara lor evolutiva)

×