x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Craiova – Altercaţii în lumea interlopa

Craiova – Altercaţii în lumea interlopa

de Mihai Gavrila    |    26 Aug 2008   •   00:00

 11:04 ● Mihăiţă Pârvu, zis Caiac (41 de ani), unul dintre liderii interlopilor din Craiova, a fost împuşcat mortal marţi dimineaţă, în jurul orelor 4:30, chiar în faţa locuinţei sale. Scandalul a izbucnit din cauza unui joc de poker, la care Caiac a câştigat 50.000 de euro.



Mihăiţă Pârvu, zis Caiac (41 de ani), unul dintre liderii interlopilor din Craiova, a fost împuşcat mortal marţi dimineaţă, în jurul orelor 4:30, chiar în faţa locuinţei sale. Scandalul a izbucnit din cauza unui joc de poker, la care Caiac a câştigat 50.000 de euro.

Pierzătorul, Cătălin Mavriche (31 de ani), a încercat să-şi recupereze banii, invocând faptul că Pârvu a folosit cărţi măsluite, deşi jocul avusese locul chiar în cazinoul patronat de Mavriche.
După ce au vorbit la telefon, Caiac şi Mavriche, fiecare din ei însoţit de rude, s-au întâlnit în faţa blocului lui Caiac, în centrul oraşului. Aici, se pare că Mavriche ar fi fost lovit cu sabia în zona gâtului şi, în replică, a scos un pistol şi a tras patru focuri. Atât Mavriche, cât şi Caiac au ajuns de urgenţă la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Regional Craiova.

"Mihai Pîrvu a fost adus în stare de şoc şi a intrat în stop cardio-respirator ireversibil. Echipa de medici l-a resuscitat timp de 45 de minute, dar la ora 6.00 s-a declarat decesul pacientului", a declarat Adriana Trică, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova. Cătălin Mavriche este în continuare internat, sub supravegherea poliţiştilor, însă viaţa sa este în afara oricărui pericol.

Întrucât Caiac era unul dintre cei mai temuţi interlopi craioveni, zeci de cunoscuţi au venit imediat în faţa Spitalului, gata să-l linşeze pe criminal şi pe rudele acestuia. Pentru calmarea spiritelor, a fost nevoie de intervenţia unor dispozitive impresionante de poliţişti şi jandarmi.

"Am împânzit oraşul cu zeci de echipaje de poliţie. Avem şi sprijinul jandarmilor, pentru a preveni orice alte incidente între rudele şi prietenii celor implicaţi în scandal", a declarat comisarul-şef Gheorghe Bică, şeful IJP Dolj, care a precizat că nu se poate vorbi despre o legitimă apărare în cazul agresiunii şi că pe numele lui Mavriche a fost deschis un dosar penal pentru omor.

×
Subiecte în articol: observator mavriche