x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Creditul Elenei Udrea de 3,3 milioane de euro, ZERO rate, ZERO dobândă

Creditul Elenei Udrea de 3,3 milioane de euro, ZERO rate, ZERO dobândă

27 Iun 2015   •   14:21
Creditul Elenei Udrea de 3,3 milioane de euro, ZERO rate, ZERO dobândă
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Oana Stancu a prezentat, în ediţia de vineri a emisiunii "Exces de putere", contractul original care a stat la baza celebrului credit contractat de Elena Udrea la BRD, care i-a provocat numeroase insomnii.

PUBLICITATE
 
Oana Stancu a arătat că, potrivit documentului, contractul a avut ca obiect un credit pentru nevoi personale nenominalizate, deci nu era vorba despre un credit ipotecar, aşa cum a susţinut Elena Udrea.

Mai mult, condiţiile particulare care au stat la baza semnării acestui contract arată că banca a acordat fostei şefe a PMP o perioadă de graţie de 35 de luni, având în vedere că întreg creditul fusese acordat pe o perioadă de 36 de luni.

Ca şi când nu ar fi îndeajuns, un act adiţional semnat în 2 februarie 2009 arată că, printr-un acord cadru de descoperire de cont, în valoare de 17 mii de euro, pentru 30 de zile, imprumutaţii Elena Udrea şi Dorin Cocoş (în calitate de garant) au primit de la BRD o suplimentare în valoare 17 mii de euro. Drept urmare, creditul "se repune pentru o perioadă de 22 de luni, ce include o perioadă de graţie la rată şi la plata dobânzii şi a comisionului lunar de gestiune de 21 de luni".

Povestea creditului de aproximativ 3,3 milioane de euro, pe care Elena Udrea îl contractase pentru a cumpăra un teren, a fost dezvăluită într-o ediţie mai veche a emisiunii "Exces de Putere".

Citește mai mult aici.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea creditul elenei udrea