x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Crima de la Joseni, preluată de Parchetul instanţei supreme

Crima de la Joseni, preluată de Parchetul instanţei supreme

de Violeta Fotache    |    28 Apr 2011   •   15:28

Procurorul general al Parchetului instanţei supreme, Laura Codruţa Kovesi, a dispus prin reyoluţia din data de 28 aprilie a.c., ca dosarul privind uciderea viceprimarului comunei Joseni să fie preluat de procurorii Secţiei de Urmărire Penală şi Criminalistică, structură condusă de procurorul Marius Iacob.

Cazul morţii prin împuşcare a viceprimarului Csala Zolt, găsit de poliţişti la data de 22.04.2011 în cabana sa din satul Borzonţ, a fost instrumentat iniţial de magistraţi de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Harghita.

“Considerentele care au stat la baza acestei propuneri au vizat complexitatea cauzei, dată de faptul că presupusul mobil al faptei ar avea legătură cu activitatea profesională a victimei, coroborată cu numărul redus de procurori de la această unitate locală de parchet, impactul mediatic al cauzei, precum şi în vederea soluţionării cu celeritate a acesteia”, se arată în comunicatul Ministerului Public.

La Bucureşti a fost deja înregistrat dosarul urmând a fi efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat.

×
Subiecte în articol: crima viceprimar joseni