x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Crima de la Joseni: Principalul suspect a leşinat în timpul reconstituirii

Crima de la Joseni: Principalul suspect a leşinat în timpul reconstituirii

29 Iun 2011   •   09:54
Crima de la Joseni: Principalul suspect a leşinat în timpul reconstituirii

Principalul suspect in cazul asasinarii viceprimarului din Joseni Csala Zolt, gasit impuscat in casa sa de vacanta, a lesinat, astazi, in momentul in care a fost dus in padurea de unde s-a tras asupra lui edilului. Barbatul a fost transportat cu o ambulanta la spitalul din Gheorgheni.

Anchetatorii au inceput, in cursul acestei zile, reconstituirea asasinarii viceprimarului din Joseni. La casa de vacanta a viceprimarului asasinat au venit procurori, politisti si anchetatori, fiind adus intr-o duba si principalul suspect in acest caz, Lorincz Robert, pentru reconstituirea uciderii viceprimarului.

In momentul in care au urcat in padurea de unde s-a tras asupra viceprimarului, suspectul principal a lesinat, iar anchetatorii au fost nevoti sa cheme o ambulanta, scrie Mediafax.

Intrucat ambulanta nu a putut ajunge in padure, suspectul a fost coborat cu o masina de teren pana la autosanitara, el fiind dus la spitalul din Gheorgheni. Surse din cadrul anchetatorilor au afirmat ca in cazul in care suspectul nu-si va reveni reconstituirea va fi amanata.

×