x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Crimele de la Caracal. Alexandru Cumpănașu, după demisia ministrului de interne: „Nu am dat de dânsul de două zile”

Crimele de la Caracal. Alexandru Cumpănașu, după demisia ministrului de interne: „Nu am dat de dânsul de două zile”

30 Iul 2019   •   14:09
Crimele de la Caracal. Alexandru Cumpănașu, după demisia ministrului de interne: „Nu am dat de dânsul de două zile”
Sursa foto: Captura Antena 3

Alexandru Cumpănașu a reacționat dur, după ce ministrul de Interne, Nicolae Moga, și-a anunțat demisia, deși ar fi trebuit să se întâlnească cu el cu privire la ancheta tragediei de la Caracal.

 

'Oamenii aceștia nu vor scăpa așa. Mi-a spus că vine să vorbim despre solicitările mele cu privire la cazul Alexandrei și punerea lor în practică, la îndeplinire. Nu am dat de dânsul de două zile, nici eu, nici familia. Am reușit să dau de premierul României, de dânsul nu am reușit. Premierul și-a asumat față de mine și i l-a dat la telefon pe acest nemernic. Nu mai am cuvinte să mă exprim. Nu a spus că își dă demisia. A spus că el vine la MAI pentru a prelua aceste solicitări. Așa mi-a spus! Suntem nebuni?' a spus Alexandru Cumpănașu la Antena 3.

'Încerc să mă calmez pentru că nu mai pot cu oamenii aceștia. Nu am mai dat de dânsul de două zile să văd ce s-a mai întamplat cu ancheta și l-am întrebat când ne vedem pentru că sunt lucruri punctuale, inclusiv amenințările la adresa familiei mele, iar partea a doua era legată despre ce se întâmplă cu clanurile mafiote din întreaga țară, la nivelul fiecărui IPJ. Campanie sau necampanie, doamna prim-ministru nu a fost telefon la care să nu răspundă când nu dădeam de subordonații aceștia foarte ocupați. Domnul Moga, mi-a spus că ne vedem la minister în maximum 20 de minute după care am venit aici (n.r. în fața la MAI) și am stat de vorbă cu voi, cu presa. Nu mi-a spus că își dă demisia, nu mi-a spus nimic. ' a spus Alexandru Cumpănașu, unchiul  Alexandrei, pe treptele din fața MAI, la scurt timp după ce ministrul Nicolae Moga și-a dat demisia.

×
Subiecte în articol: Alexandru Cumpănaşu