x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Crimele de la Caracal. Se reiau cercetările la locuinţa lui Dincă; testul cu aparatul poligraf - amânat

Crimele de la Caracal. Se reiau cercetările la locuinţa lui Dincă; testul cu aparatul poligraf - amânat

02 Aug 2019   •   09:57
Crimele de la Caracal. Se reiau cercetările la locuinţa lui Dincă; testul cu aparatul poligraf - amânat
Sursa foto: Antena 3

Procurorii DIICOT reiau vineri cercetările în locuinţa lui Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul uciderii celor două adolescente din Caracal, au declarat pentru AGERPRES surse judiciare.

Potrivit surselor citate, cercetările la faţa locului se vor face în prezenţa lui Dincă, acesta urmând să fie adus de la Bucureşti.

Pe de altă parte, anchetatorii au luat decizia de a amâna testarea lui Gheorghe Dincă cu aparatul poligraf.

Miercuri, şeful DIICOT, Felix Bănilă, a explicat că cercetările la locuinţa lui Dincă nu se pot desfăşura dacă acesta nu este prezent.

"Cercetarea la faţa locului cu siguranţă va fi reluată, pentru că ea nu este finalizată. Fiind vorba despre o cauză care se desfăşoară cu un inculpat aflat în arest preventiv, cercetarea la faţa locului trebuie reluată în prezenţa dumnealui şi a apărătorului său. Dacă poate fi adus, trebuie adus, pentru că nu putem să ne asumăm riscul de a genera suspiciunea că am planta noi nişte probe", spunea Bănilă într-o conferinţă de presă.

AGERPRES

×