x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Criminal periculos în libertate! Poliţiştii îl caută în Munţii Gutâi.

Criminal periculos în libertate! Poliţiştii îl caută în Munţii Gutâi.

01 Iun 2011   •   06:00

Oamenii legii incearca de mai bine de cinci zile sa dea de urma unui criminal deosebit de periculos. Politistii au verificat padurile din muntii Gutai, dar si pensiunile si hotelurile din zona. Nimeni nu l-a vazut, iar politistii se tem ca ar fi parasit deja zona. Vineri, acesta si-a ranit amanta si l-a ucis pe sotul acesteia.

In muntii Gutai, zeci de politisti il cauta pe braileanul de 37 de ani suspectat ca si-ar fi injunghiat fosta amanta si pe sotul acesteia in plina strada.

Suspectul a fost cautat inclusiv in hotelurile si in pensiunile din zonele montane. Politistii au verificat fisele de cazare si le-au aratat fotografia acestuia celor care ar fi putut sa il intalneasca.

Cautarile suspectului de crima au fost extinse dupa ce la sfarsitul saptamanii trecute doi oameni din Sighetul Marmatiei au anuntat ca l-ar fi vazut.

Oficialii IPJ Maramures au dispus si efectuarea unui control intern la Politia Sighetu Marmatiei, dupa ce s-a stabilit ca sotii injunghiati l-au reclamat pe criminal cu 24 de ore inainte de comiterea faptei.

Suspectul risca inchisoare pe viata in urma agresiunii care a dus la moartea sigheteanului si la ranirea grava a sotiei sale.

×