x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Criminalul cu Mercedes, arestat preventiv 29 de zile sub acuzatia de ucidere din culpa

Criminalul cu Mercedes, arestat preventiv 29 de zile sub acuzatia de ucidere din culpa

01 Apr 2013   •   18:56
Criminalul cu Mercedes, arestat preventiv 29 de zile sub acuzatia de ucidere din culpa

Tanarul de 24 de ani acuzat ca a accidentat mortal doua persoane pe o trecere de pietoni din Craiova a fost arestat preventiv, pentru ucidere din culpa, el confirmandu-le politistilor, duminica seara, dupa ce a fost prins, ca se afla la volanul autoturismului.

 
Tanarul in varsta de 24 de ani, nepotul omului de afaceri craiovean Iulian Siclitaru, a fost prins de politistii duminica seara, fiind dus la audieri. Initial, el nu a negat, dar nici nu a confirmat ca se afla la volanul autoturismului Mercedes.
 
Ulterior, tanarul a recunoscut ca el conducea masina in momentul producerii accidentului, iar procurorii au emis ordonanta de retinere pe numele lui.
 
Acesta a fost prezentat luni Judecatoriei Craiova cu propunere de arestare preventiva, iar magistratii au admis propunerea procurorilor, astfel ca pe numele tanarului a fost emis mandat de arestare preventiva, pentru 29 de zile, sub acuzatia de ucidere din culpa.
 
Reamintim ca doi tineri de 20 si 21 de ani au murit, duminica dimineata, dupa ce au fost loviti de o masina pe o trecere de pietoni din apropierea unui club din Craiova, iar soferul a fugit de la locul faptei, abandonand masina la 200 de metri distanta.
 

×