x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Crina Matei e pe val

Crina Matei e pe val

de Dana Ciobanu    |    03 Aug 2005   •   00:00
Crina Matei e pe val

Doua proiecte muzicale complet diferite ocupa urmatoarele luni din agenda actritei si prezentatoarei de televiziune Crina Matei, care nu va neglija insa nici platoul de filmare, nici scena Teatrului din Constanta.

Crina a profitat de cele cateva zile petrecute la mare, unde s-a aflat cu un contract de prezentare a festivalului de la Navodari, pentru a se odihni si a merge la plaja. De altfel, ultimul week-end al lunii iulie a tinut loc si de mini-vacanta pentru prezentatoarea "Celor mai frumosi ani" de la Antena 1.

MUZICA SI PARFUM. Crina are mult de munca, chiar si pe canicula. Lucreaza de zor la un album pe care il va scoate pe piata pana la sfarsitul verii.. "Primul meu single, «Mon reve» va aparea foarte curand, impreuna cu videoclipul si parfumul cu acelasi nume, cel din urma fiind creat de o prietena de-a mea din Belgia. Pentru «Duminica in familie» de la sfarsitul acestei saptamani am pregatit o prima auditie, piesa latino «Ce sa fac daca-mi placi», la care backing vocals fac actorii Bogdan Stanoevici, Silviu Biris si Bogdan Pavlica, fost membru al trupei The 50’s", ne-a dezvaluit Crina. O combinatie neasteptata, pe care actrita mizeaza. Acesta este doar unul dintre proiectele muzicale la care lucreaza proaspata angajata a Teatrului din Constanta. Cel de-al doilea vizeaza alcatuirea unei selectii a celor mai frumoase cantece interpretate in emisiunea pe care o modereaza la Antena 1, care va fi editata sub titlul "Din cei mai frumosi ani". "Cred ca vom alcatui mai multe volume, pentru ca este foarte greu sa alegi din atatea melodii frumoase. Vor fi atat piese pe care le cant singura, cat si cantece pe care le interpretez alaturi de cei care au fost invitati in emisiune".

CU NELU PLOIESTEANU. Pana atunci, Crina Matei isi va face aparitia in seara de dialoguri muzicale din cadrul Festivalului Callatis, unde va interpreta, alaturi de Nelu Ploiesteanu, "Pe ulita armeneasca". Vedeta se afla, cu siguranta, intr-o perioada favorabila din punct de vedere al carierei. Acum doua zile, ea a fost chemata sa dea probe pentru rolul spioanei din cel mai nou film al lui Francis Ford Coppola, o ecranizare dupa o nuvela a lui Mircea Eliade.

×
Subiecte în articol: observator crina