x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator INCREDIBILUL PRESENTIMENT pentru 2013 al judecătorului CRISTI DANILET

INCREDIBILUL PRESENTIMENT pentru 2013 al judecătorului CRISTI DANILET

31 Dec 2012   •   22:13
INCREDIBILUL PRESENTIMENT pentru 2013 al judecătorului CRISTI DANILET
Sursa foto: Cristi Danilet

 Cu puţin timp înainte de a trece în anul 2013, judecătorul Cristi Danilet, membru ales al Consiliului Superior al Magistraturii, a postat pe pagina de Facebook: "La trecerea dintre ani ma incearca un sentiment: in 2013 nu vom mai strange cureaua. Ci randurile..".
Tot în cursul zilei de azi, judecătorul a precizat şi ce îşi doreşte pentru anul 2013: "Vad ca unii spun de sarbatori ce doresc altora. Eu am sa spun si ce imi doresc mie (iertata sa imi fie lipsa de modestie), si ce doresc celorlalti:
Imi doresc sa ma fereasca anul 2013 de un an ca cel care se incheie, cu atacuri mediatice pe viata privata din partea site-urilor de scuipat magistrati si a televiziunilor/ziarelor de partid, cu pareri ale `analistilor` despre toate si orice, cu justitie transformata de politicieni in miza electorala.
Imi doresc un an in care salariile medicilor sa creasca consistent, ca sa nu mai fie nevoiti specialistii sa plece din tara. Un an in care salariile profesorilor sa creasca de asemenea, ca sa fie motivati sa ne educe bine copiii. Un an in care protectia mediului sa capete importanta nationala.
Sa fie un an in care medierea sa functioneze in mod real si instantele sa fie descarcate de multe dosare. Un an in care noul Cpciv sa nu dea peste cap activitatea instantelor.
Sa fie un an in care CSM sa continue activitatea militanta pentru protejarea independentei justitiei fata de orice factor de presiune.
Un an in care magistratii sa sanctioneze aspru orice incalcare grava a legii, mai ales in domeniul coruptiei si crimei organizate.
Si, de ce nu, sa fie un an al dialogului intre institutii si chiar intre puteri. Asta, ca prim semn al responsabilitatii lor.
Totul, in sprijinul cetateanului onest si pentru Binele social. 
La multi ani tuturor celor corecti si lucizi!"

×
Subiecte în articol: Cristi Danilet