x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cristian Boureanu, la ieşirea din sediul Poliţiei: ”La fete e mai complicat! Îi mulțumesc iubitei că mă ajută să înțeleg generația fiicei mele”

Cristian Boureanu, la ieşirea din sediul Poliţiei: ”La fete e mai complicat! Îi mulțumesc iubitei că mă ajută să înțeleg generația fiicei mele”

de Antena 3    |    13 Sep 2016   •   12:43
Cristian Boureanu, la ieşirea din sediul Poliţiei: ”La fete e mai complicat! Îi mulțumesc iubitei că mă ajută să înțeleg generația fiicei mele”
Sursa foto: Facebook.com

Fostul parlamentar Cristian Boureanu a fost acuzat de propria fiica de agresiune. Adolescenta în vârstă de 16 ani a fost filmată când implora după ajutor. Poliţişti şi jandarmi au încercat să intervină. Fata le spunea că, dacă va ajunge acasă, va primi o bătaie cruntă. În cele din urmă, tatăl şi fiica au ajuns la secţia de poliţie.

În urma acestui incident, Poliţia s-a autosesizat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale. Cercetările se vor desfăşura sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1. De asemenea, a fost sesizată Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 1.

Citeşte şi De la ce a pornit SCANDALUL dintre Cristian Boureanu și fiica sa


Cristian Boureanu a sugerat, la ieșirea din Secția 2 de Poliție, că mama fiicei sale reprezintă un factor negativ în educația acesteia, arătând că, având custodie totală, își dorește să fixeze un program foarte clar de vizitare, iar fiica sa să intre într-un program normal de școală. Declarațiile fostului politician au fost difuzate în direct, la Sinteza zilei, de la Antena 3.

Fostul parlamentar i-a mulțumit iubitei sale, Laura, care este mai mare cu trei ani decât fiica sa, că l-a ajutat să înțeleagă generația de astăzi.

Citeşte şi Fostul deputat Cristian Boureanu, dus la Poliţie! Si-a bătut fiica minoră

”Pot  să îi mulțumesc Laurei, dacă nu înțelegeam mesajele unei generații pe care credeam că o cunosc...nu îmi dădeam seama, nu descopeream atât de multe din fugitul de acasă și mersul la băut în centrul vechi”, le-a spus Boureanu jurnaliștilor, argumentând că astfel de escapade pot fi tolerate în cazul băieților, ”însă la fetele este mai complicat”.

”Ioana își dorește foarte mult, dar eu nu cred că este normal”, a mai spus Boureanu, arătând că și el făcea astfel de lucruri în tinerețe, însă atunci ”erau alte vremuri” și, oricum, el era mereu între ”primii trei din clasă”.


Laura Dincă, iubita lui Cristian Boureanu, locuiește cu Ioana de aproape doi ani, timp în care au devenit destul de apropiate, sare în apărearea omului de afaceri declarând că scena provocată de Ioana este doar un teatru adolescentin.

 

 

×