x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator UPDATE Cristian Boureanu, scandal în trafic cu Poliția Rutieră. Fostul deputat a fost încătușat după ce a lovit un polițist

UPDATE Cristian Boureanu, scandal în trafic cu Poliția Rutieră. Fostul deputat a fost încătușat după ce a lovit un polițist

de Antena 3    |    09 Iun 2017   •   07:00
UPDATE Cristian Boureanu, scandal în trafic cu Poliția Rutieră. Fostul deputat a fost încătușat după ce a lovit un polițist

Fostul deputat Cristian Boureanu a făcut scandal în trafic cu poliţiştii de la Rutieră. Boureanu i-a înjurat pe poliţişti, i-a ameninţat şi l-a lovit pe unul dintre ei.

Maşina în care era Boureanu fusese oprită de poliţişti pentru un control de rutină, pe un bulevard din Capitală.

Fostul deputat a fost încătuşat de poliţişti şi dus la sediul Brigăzii de Poliţie Rutieră.

Pentru scandalul provocat, Cristian Boureanu s-a ales cu dosar penal pentru ultraj.

Surse din Poliţie au declarat vineri pentru AGERPRES că, în jurul orei 1,30, un echipaj de poliţie din cadrul Brigăzii Rutiere aflat în serviciu a oprit pentru control, pe bulevardul Aviatorilor, un autoturism în care se aflau trei persoane.

Potrivit sursei citate, conducătorului auto i-au fost solicitate documentele, moment în care pasagerul din dreapta, Cristian Boureanu, a devenit recalcitrant, proferând injurii şi ameninţări la adresa poliţiştilor.

La solicitarea de a se calma, fostul politician l-ar fi lovit pe unul dintre poliţişti cu piciorul în zona inghinală şi i-ar fi prins mâna în portiera autoturismului, au arătat sursele citate.

Cristian Boureanu a fost imobilizat, încătuşat şi condus la sediul Brigăzii Rutiere pentru cercetări.

Aceleaşi surse au precizat că Boureanu se afla într-o stare avansată de ebrietate şi, ulterior, i s-a făcut rău, fiind transportat la Spitalul Floreasca.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, Bogdan Opriţa, a declarat pentru AGERPRES că fostul deputat Cristian Boureanu este în prezent investigat medical. "Se află la noi. Este conştient, în investigaţii", a spus medicul.
AGERPRES

×
Subiecte în articol: cristian boureanu