x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cristian Cioacă, întrebat dacă mai suportă detenţia: "Până la moarte!"

Cristian Cioacă, întrebat dacă mai suportă detenţia: "Până la moarte!"

12 Iul 2013   •   17:06
Cristian Cioacă, întrebat dacă mai suportă detenţia: "Până la moarte!"
Sursa foto: Intact Images

Cristian Cioacă a declarat la Curtea de Apel Piteşti că decizia ca cererea de revocare a arestării sale preventive să fie judecată de completul de apel desemnat să judece dosarul de omor este "o insultă la adresa justiţiei", spunând, la ieşire, că suportă "până la moarte" detenţia.

"Această hotărâre este o insultă la adresa justiţiei din România. Avem noroc că hârtia suportă astfel de decizii, hârtia nu se supără. Hotărârea de condamnare este copiată din rechizitoriul întocmit de procurori. Aşteptăm să prezinte măcar un motiv, un singur motiv întemeiat, pentru care sunt aici, în această situaţie. Aştept o judecată corectă din partea magistraţilor de la Curtea de Apel Piteşti", a declarat Cristian Cioacă, în faţa judecătorilor.

La ieşirea de la Curtea de Apel Piteşti, Cioacă a fost întrebat de jurnalişti dacă mai suportă detenţia, în condiţiile în care a declarat că hârtia suportă decizia, fostul poliţist declarând: "Până la moarte!".

Completul de la Curtea de Apel Piteşti, care urma să judece vineri cererea de revocare a arestării preventive formulată de fostul poliţist Cristian Cioacă, şi-a declinat competenţa şi a dispus înaintarea cauzei către completul de apel desemnat să judece dosarul de omor.

×