x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cristian Tudor Popescu: Orice gospodină între două vârste poate proba plagiatul domnului Ponta

Cristian Tudor Popescu: Orice gospodină între două vârste poate proba plagiatul domnului Ponta

29 Iun 2012   •   07:20
Cristian Tudor Popescu: Orice gospodină între două vârste poate proba plagiatul domnului Ponta

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu sustine ca noua putere vrea sa-si impuna vointa cu orice pret si ca "lucrurile incep sa arate ca in Germania dupa victoria nazistilor, dupa alegerea lui Hitler cancelar al Germaniei".

"Ieri spuneam ca declaratia facuta cotidianului El Pais nu poate sa insemne decat ca acum s-a asigurat de un verdict favorabil din partea Comisiei de Etica. Lucrurile incep sa arate ca in Germania dupa victoria nazistilor, dupa alegerea lui Hitler cancelar al Germaniei. Este aceeasi sfidare din partea noii puteri de a-si impune vointa cu orice pret. Nu este posibil sa auzi oameni spunand ca trebuie un verdict de specialitate care sa analizeze. Eu spun ca o gospodina intre doua varste, un taran cu patru clase pot proba aceasta hotie a domnului Ponta. Orice om poate sa compare modul in care sunt reproduse fragmentele. Eu cred ca nici macar domnia sa nu a facut asta. Au facut-o niste slugi. De aceasta hotie isi poate da seama orice om din aceasta tara care poate sa scrie", a declarat Cristian Tudor Popescu, la Realitatea TV.

Despre desfiintarea Consiliului, jurnalistul Cristian Tudor Popescu a spus ca este "o manevra de natura nazista". "Este vorba de manevre totalitare, de actiuni sfidatoare, de incalcarea si dispretuirea legilor. A nu a mai avea acum o atitudine in aceasta faza compromite pe oricine. Victor Ponta nu va fi vesnic premier. Toti cei care acum incearca sa acopere aceasta rusine nationala se compromit in fata istoriei", a mai spus Cristian Tudor Popescu.

×