x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cristina Țopescu va fi incinerată azi

Cristina Țopescu va fi incinerată azi

16 Ian 2020   •   08:52
Cristina Țopescu va fi incinerată azi

Cristina Ţopescu va fi incinerată astăzi la crematoriul Vitan Bârzeşti, aşa cum şi-a dorit regretata jurnalistă. Cenuşa va fi depusă într-un cavou din cimitirul Bellu, scrie Antena 3.

Între timp, sute de oameni, prieteni şi colegi şi-au luat rămas buna de la jurnalistă. Fostul său şef de la ministerul Sănătăţii, doctorul Horaţiu Moldovan, spune că nicio clipă nu s-a gândit la acest sfârşit tragic, ci a crezut că este în vacanţă.

Zeci de oameni, rude şi cunoscuţi ai Cristinei Ţopescu au ajuns la capela Cimitirului Belu pentru a-și lua la revedere. Mama jurnalistei a venit din Germnia imediat ce a aflat de tragedie.

Cu lacrimi în ochi, prietenii Cristinei Ţopescu au adus coroane de flori, au aprins lumânări şi s-au rugat la căpătâiul regretatei jurnaliste.

Între timp, ancheta este în plină desfăşurare, iar apropiaţii jurnalistei spun că problemele cu banii ar fi aruncat-o într-o depresie cruntă, însă exclud categoric varianta unei sinucideri. Anchetatorii au deschis un dosar de moarte suspecta, după ce a fost găsită fără suflare în locuinţa sa din Turnari. Varianta luată în calcul în ce priveşte cauza morţii este un infarct survenit în timpul somnului.

×
Subiecte în articol: cristina Ţopescu