x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator CRP: "Domnul Ghişe să ne lase pe noi să ne pansăm durerile, dacă le simţim"

CRP: "Domnul Ghişe să ne lase pe noi să ne pansăm durerile, dacă le simţim"

29 Sep 2010   •   00:00

Oportunitatea instituirii unor mecanisme de reglementare a presei în afara regulilor de autoreglementare trebuie decisă exclusiv în interiorul profesiei, prin consensul şi în termenii stabiliţi de asociaţiile profesionale ale industriei mass-media, în urma consultării cât mai cuprinzătoare a jurnaliştilor şi managerilor de presă, a precizat preşedintele Clubului Român de Presă, Indira Crasnea, în replică la legea jurnalistului, iniţiată de senatorul liberal Ioan Ghişe.

Potrivit unui comunicat al CRP transmis AGERPRES, Clubul este "ferm" în susţinerea acestei poziţii şi o va reitera ori de câte ori este necesar.

"Domnul Ghişe ne stabileşte instituţii, sancţiuni, reguli. E un pic cam mult şi un pic cam prea orgolios", a susţinut Indira Crasnea.

Preşedintele CRP spune că este posibil ca Ioan Ghişe "să fie animat de bune intenţii" şi îi recomandă, "cu simpatie", să se folosească de capacitatea de legiferare "în lupta parlamentară cu puterea". " Domnul Ghişe să ne lase pe noi să ne pansăm durerile, dacă le simţim", menţionează Crasnea, în comunicatul citat de Agerpres.

×
Subiecte în articol: observator