x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator CSM ingroapa Cazul Rarinca in absenta Liviei Stanciu-Rarinca si a Ministrului Cazanciuc!

CSM ingroapa Cazul Rarinca in absenta Liviei Stanciu-Rarinca si a Ministrului Cazanciuc!

de Dan Constantin    |    22 Iun 2015   •   14:50
CSM ingroapa Cazul Rarinca in absenta Liviei Stanciu-Rarinca si a Ministrului Cazanciuc!
Sursa foto: Mariana RARINCA / antena3.ro

Sedinta CSM incepe luni la ora 12, cu o ordine de zi anuntata public tot luni. Ca sa nu ne formalizam si sa agitam apele si asa involburate ale justitiei romanesti, s-a pus sedinta mai la fereala.

Punctul 5 anunta ceva care miroase a furtuna- un raport al Inspectiei Judiciare avand ca obiect apararea independentei sistemului judiciar.

Dupa rusinoasa sedinta de saptamana trecuta cand CSM a fost strivit de discursul aiuritor al judecatoarei supreme Stanciu Rarinca si aruncarea in derizoriu a dezbaterii unui document public ascuns la secret, nu mai avem iluzii ca adunarea repectiva e ceva mai mult decat o adunatura. In plus, plenul de azi au fost mai rarefiat.

Asa ca punctul 5, care viza punerea la zid a celor cinci senatori care au cerut demisia sefei Inaltei Curti si s sefei DNA, tandemul implicat in montarea cazului Rarinca, a lipsit la apelul de pranz.

Omniprezenta Stanciu s-a dat lovita de la sedinta , la fel ca si umarul ei drept din plen, Ministrul Justitiei, Cazanciuc.

Dezbaterea nu a existat. au fost cateva mormaieli palide care au cerut ca raportul Inspectiei Judicaire sa se refere nu doar la cererile ''bandei celor 5'' de demisie ci si la cauza solicitarii drastice.

Presedintele CSM a bolmojit un raspuns ca o evaluare a CAZULUI , al carui nume-RARINCA- nu a fost pomenit ,va face separat Inspectia Judiciara.

La ora 13.14 problema puturoasa s-a rezolvat.Se trece punctul 6.Mai prmeste o labuta si Ponta, dar blanda ca e in ''medical''.

Ura si la ..toamna!. Alt plen nu se prea mai arata si membrii CSM, epuizati de luptele pentru aparare justitiei prin ascunderea mizeriei sub pres, se retrag in vacante. Doar Danilet are un program de turism sustinut ca reprezentant CSM la toate reuniunile internationale.

Din surse bine informate avem stiinta despre o invitatie primita pe internet pentru un seminar pe Planeta Marte pe care o va onora cu celeritate Vasilica.

Drum bun!

×