x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cu 20km/h, spre Bucureşti. Circulaţie bară la bară pe Valea Prahovei, la întoarcerea din minivacanţa de Rusalii

Cu 20km/h, spre Bucureşti. Circulaţie bară la bară pe Valea Prahovei, la întoarcerea din minivacanţa de Rusalii

de Mara Raducanu    |    04 Iun 2012   •   12:44
Cu 20km/h, spre Bucureşti. Circulaţie bară la bară pe Valea Prahovei, la întoarcerea din minivacanţa de Rusalii

Dupa relaxarea din minivacanta de Rusalii, soferii se confrunta iar cu calvarul traficului la intoarcerea spre casa. Potrivit INFOTRAFIC, la Barcanesti, in intervalul 8-15, au trecut 14.500 de masini. In sensul spre Biucuresti 9.800, iar spre Brasov 5.400.

Asa cum era de asteptat, traficul rutier este ingreunat in aceasta dupa amiaza, pe Drumul National 1, pe Valea Prahovei, pe sensul de coborare dinspre munte circulandu-se in coloana, cu viteza redusa, in dreptul statiunii prahovene Busteni. Autovehiculele circula aici bara la bara, cu viteza cuprinsa intre 20 si cel mult 40 de kilometri pe ora, insa nu sunt blocaje in trafic.

Pe sensul de urcare spre munte traficul rutier pe Valea Prahovei se desfasoara in conditii normale. Peste 2.100 de politisti rutieri vor actiona si astazi la nivel national, pentru a asigura un trafic rutier in siguranta. Politistii vor folosi peste 430 aparate de monitorizare a traficului, urmarind in special prevenirea si combaterea vitezei.

×