x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cu ce avere rămâne nepotul Nicolae, după decizia Regelui Mihai

Cu ce avere rămâne nepotul Nicolae, după decizia Regelui Mihai

12 Aug 2015   •   20:06
Cu ce avere rămâne nepotul Nicolae, după decizia Regelui Mihai
Sursa foto: dcnews.ro

Nepotul regelui Mihai I al României, Nicolae, va moșteni o parte din averea bunicului său, chiar dacă a fost exclus la 1 august de la succesiunea la coroană și i-a fost retras titlul de "Principe al României" și calificativul de "Alteță Regală".

Nicolae, fiul Principesei Elena, poate să se aleagă, după decizia radicală a Regelui Mihai, cu o bucată importantă din averea acestuia, evaluată la 60 de milioane de euro, sau de masa sa, Principesa Elena, scrie romaniatv.net.

Citește și REACŢIE. Nicolae, nepotul regelui Mihai: Poziţia de principe impune un mod de a-mi conduce viaţa dificil de acceptat

Regele Mihai deţine patru castele, 20.000 de hectare de pădure, mai multe proprietăţi în Capitală şi la munte. În palatele deținute de familia regală, însă, Nicolae poate merge în continuare doar la invitaţia rudelor sale.

Citește și Principele Nicolae, exclus din linia de succesiune! Regele Mihai i-a retras titlul de "Principe al României" şi calificativul "Alteţă Regală"

Principele Nicolae a pierdut și locul de onoare în familia regală, statutul de VIP, biroul şi echipa de la Palatul Elisabeta. Nu mai poate să beneficieze de maşină şi şofer, iar apartamentul închiriat în Capitală va trebui să îl întrețină din surse proprii.

×
Subiecte în articol: nicolae regele mihai nepot avere