x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Culiţă Tărâţă vrea înapoi banii alocaţi de Consiliul Judeţean clubului de fotbal Ceahlăul

Culiţă Tărâţă vrea înapoi banii alocaţi de Consiliul Judeţean clubului de fotbal Ceahlăul

de Agerpres    |    19 Mar 2014   •   18:27
Culiţă Tărâţă vrea înapoi banii alocaţi de Consiliul Judeţean clubului de fotbal Ceahlăul

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Neamţ, Culiţă Tărâţă, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că se consultă cu juriştii instituţiei pentru a vedea care este modalitatea de recuperare a sumei de aproximativ 5,4 milioane de lei, care ar fi fost alocată "ilegal", în legislatura trecută, prin hotărârea consilierilor judeţeni, clubului de fotbal FC Ceahlăul.

"CJ Neamţ va cere banii aceia înapoi, este obligat. Vom consulta juriştii să vedem ce avem de făcut. În plus, hotărarea care s-a luat în legislatura trecută a fost cu 18 voturi pentru şi 17 împotrivă. Iar 5 din cei 18 care au votat pentru, sunt declaraţi incompatibili definitiv", a declarat Culiţă Tărâţă.

În replică, primarul municipiului Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan a afirmat că preşedintele CJ ştie să facă doar abuzuri.

"El este învăţat să facă doar abuzuri, vrea să distrugă un club de fotbal, să sufere mii de copii şi familiile lor. Suntem pe primul loc în ţară la nivelul cluburilor de copii şi înaintea unor cluburi cu tradiţie din Europa cum este Arsenal Londra. Au ajuns cluburi ca Dinamo şi Rapid să ceară să joace aici pentru a-şi obţine licenţele, iar FC Vaslui la fel, vrea să joace aici în Cupele Europene. Au venit echipe mari de fotbal la Piatra Neamţ, dar şi echipa naţională a României. Când faci performanţe, ce vrea să facă domnul Tărâţă? În afară de a distruge familii şi vieţi şi societăţi, ce mai ştie să facă? Totul a făcut doar pentru el şi interesul lui personal" a declarat Gheorghe Ştefan, preşedinte de onoare al clubului.

Culiţă Tărâţă şi Gheorghe Ştefan au format în anul 2012 alianţa APEL, în calitate de lideri ai UNPR respectiv PDL Neamţ. Candidat la funcţia de preşedinte al CJ Neamţ, Culiţă Tărâţă a câştigat funcţia din partea alianţei APEL în timp ce Gheorghe Ştefan a fost reales primar al municipiului Piatra Neamţ. După trecerea UNPR alături de PSD, relaţia politică dintre cei doi lideri s-a deteriorat.

×