x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cultură de canabis, descoperită într-un apartament din Constanţa

Cultură de canabis, descoperită într-un apartament din Constanţa

16 Ian 2019   •   12:47
Cultură de canabis, descoperită într-un apartament din Constanţa

 Un bărbat de 47 de ani din Constanţa a fost reţinut de procurorii DIICOT, după ce în locuinţa sa a fost descoperită o cultură indoor de canabis formată din 27 de plante, cântărind circa 5 kg masă vegetală verde.
Potrivit unui comunicat transmis miercuri AGERPRES, procurorii DIICOT de la Serviciul teritorial Constanţa, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară, au efectuat 2 percheziţii domiciliare, într-o cauză vizând săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc.
"În cauză există suspiciunea rezonabilă că o persoană de sex masculin, în vârstă de 47 de ani, din municipiul Constanţa, a pus în vânzare diferite cantităţi de droguri de risc, respectiv canabis, pe care îl producea într-un apartament situat în cartierul Tomis III. Cu ocazia percheziţiei domiciliare a fost identificată o cultură indoor de canabis, ajunsă la maturitate, formată din 27 de plante, cântărind circa 5 kg masă vegetală verde. Tot cu această ocazie, au mai fost identificate şi indisponibilizate un cântar electronic de precizie, câteva sute de pliculeţe autosigilante neutilizate, mai multe zeci de muguri de canabis în diferite stadii de uscare, o instalaţie automatizată de iluminat şi una de ventilat, precum şi îngrăşăminte necesare dezvoltării plantelor avute în cultură", arată DIICOT.
Bărbatul va fi dus miercuri la Tribunalul Constanţa cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale, acţiunea beneficiind de sprijinul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa. 

AGERPRES

×
Subiecte în articol: cultura de cannabis constanta