x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cum arată spitalul Sfântul Constantin din Braşov, cel mai curat spital din Europa VIDEO

Cum arată spitalul Sfântul Constantin din Braşov, cel mai curat spital din Europa VIDEO

11 Noi 2013   •   11:16
Cum arată spitalul Sfântul Constantin din Braşov, cel mai curat spital din Europa VIDEO

Cel mai curat spital din Europa se afla în România, la Brașov. Poate părea o frază desprinsă dintr-un roman SF, dar nu este decât purul adevar. Meritul pentru premiul oferit spitalului Sf. Constantin din partea Organizației Mondiale a Sănătății îi revine echipei conduse de doctorul Andreea Moldovan, scrie RomâniaTV.NET.

Citeşte şi Dr. Săndesc, secţia ATI Timişoara: Oamenii ar trebui să se plimbe mai mult printr-un cimitir

La doar 40 de ani, medicul Andreea Moldovan a ales să-și practice meseria în România, țara în care s-a născut și în care a studiat. Provine dintr-o familie de medici și a cunoscut de timpuriu bucuriile, dar și neajunsurile pe care le implică această meserie. Pentru că este un om pe care-l definește optimismul și-a îndreptat întreaga atenție către protejarea sănătății semenilor săi.

Citeşte şi Despre har în medicină. Ana Culcer, zâna bună a "copiilor de buzunar" VIDEO

După ani grei de specializări în străinătate, Andreea Moldovan, alături de soțul ei care este medic chirurg, și fetița de zece ani s-a stabilit în Brașov și a început să lucreze în cadrul spitalului Sf. Constantin. Alături de o echipă ambițioasă, în 2013, medicul a reușit să câștige un premiu important nu numai pentru spital, dar mai ales pentru România: Spitalul Sf. Constantin a devenit cel mai curat spital din Europa.

Vezi VIDEO cu imagini din cel mai curat spital din Europa pe RomâniaTV.NET.

×
Subiecte în articol: spital sfantul constantin brasov