x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cum arată vedetele noastre fără machiaj. Astăzi, Corina

Cum arată vedetele noastre fără machiaj. Astăzi, Corina

02 Mar 2013   •   19:01
Cum arată vedetele noastre fără machiaj. Astăzi, Corina

Cântăreaţa a postat o fotografie cu ea pe contul de Facebook, de la munte, în care apare fără pic de machiaj. Imaginea a strâns în şapte ore peste 1.300 de like-uri şi câteva zeci de comentarii.

Corina Bud este o cântăreață pop/dance/R&B. A debutat în anul 2004 cu albumul Noi Doi, produs de Marius Moga. Piesa care dă numele albumului a ajuns pe locul 4 în Romanian Top 100. Al doilea album, intitulat Îmi place tot, a fost lansat pe 1 ianuarie 2005, și a produs două singleuri, dintre care unul de top 10 și unul de top 5]. Face Off a reprezentat o schimbare importantă în stitlul artistei, conținând influențe dance hall, reggae, R&B, drum'n base, hip hop, house și electro, continuând să fie un album pop/dance. De pe album au fost lansate două piese: „Quieres una aventura” și „Overdrive”. Al patrulea album, Gimme Your Love a fost lansat la sfârșitul lunii iulie 2008 și a primit recenzii bune, fiind descris ca fiind „un melanj pe gustul tuturor”. Acesta a fost produs și înregistrat integral în Germania, într-un studio din Hamburg, sub supravegherea lui Toni Cottura, producatorul muzical Fun Factory care i-a produs și hitul „Quieres una aventura”. Videoclipul primului single, „Tears” a fost inspirat de rolul lui Marlene Dietrich în Shanghai Express; Marlene a fost descrisă de Corina ca fiind muza ei. În noiembrie 2008 a dat naștere primului ei copil, un băiat.



Originară din Satu Mare, Corina a absolvit două facultăți: ASE-ul si Facultatea de Drept din Bucuresti. A luat lecții de canto timp de doi ani, având-o ca profesoară pe Crina Mardare. Când era mică își dorise să devină actriță, însă, din cauza opunerii mamei sale, s-a orientat cu ajutorul tatălui ei spre muzică.

×
Subiecte în articol: corina bud vedeta machiaj