x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cum este trecută România la „ILIBERALI” pentru că NU ACCEPTĂ CĂSĂTORII GAY. Ce scrie o ziaristă din „Clubul Soros” ?

Cum este trecută România la „ILIBERALI” pentru că NU ACCEPTĂ CĂSĂTORII GAY. Ce scrie o ziaristă din „Clubul Soros” ?

de Dan Constantin    |    09 Oct 2017   •   22:27
Cum este trecută România la „ILIBERALI” pentru că NU ACCEPTĂ CĂSĂTORII GAY. Ce scrie o ziaristă din „Clubul Soros” ?

Publicația Politico, ediția europeană care apare la Bruxelles, difuzează un articol despre pregătirea referendumului din România pentru modificarea Constituției care vizează definirea familia ca unirea dintre un bărbat și o femeie.

 Autoarea articolului, Claudia Ciobanu,consideră că acest demers ,susținut de semnăturile a 3 milioane de persoane, ar plasa România, potrivit avertismentelor grupurilor de drepturi civile „în rândul țărilor ILIBERALE, alături de Polonia și Ungaria”.

 Publicația menționează poziția liderului PSD, considerat „cel mai puternic politician din România” ,care a promis modificarea rapidă a Constituției, chiar dacă „unii dintre colegii mei de la Bruxelles sunt nemulțumiți de ceea ce se întâmplă în România, vom face să se întâmple”.

 Politico prezintă și o hartă a Europei cu distribuția legislației privitoare la căsătoriile gay. Rezultă un „cordon estic ” al UE, de la Nord la Sud-Lituania, Letonia, Polonia, Slovacia, Ungaria, România, Bulgaria- în care aceste căsătorii nu sunt acceptate de lege.

Claudia Ciobanu, freelancer cu sediul actual la Varșovia, este angajată la o organizație de mediu din rețeaua de ONG-uri finanțate de Soros. A absolvit Universitatea central europeană de la Budapesta, aflată în dispută de legalitate cu guvernul Viktor Orban.

 

×