x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cum lucrează angajaţii unei firme din Iaşi într-un spaţiu conceput chiar de americanul care a fondat compania

Cum lucrează angajaţii unei firme din Iaşi într-un spaţiu conceput chiar de americanul care a fondat compania

22 Noi 2012   •   12:06
Cum lucrează angajaţii unei firme din Iaşi într-un spaţiu conceput chiar de americanul care a fondat compania

Synygy, una dintre cele mai importante companii internationale care ofera solutii pentru managementul performantei in vanzari si una dintre firmele cu cele mai rapide cresteri din SUA, si-a relocat anul acesta birourile din Iasi, in ansamblul Palas.

Sediul actual al companiei, amplasat in proiectul United Business Center din ansamblul Palas Iasi, are o suprafata totala de peste 1.300 mp.

Mutarea a avut loc la inceputul lunii august a acestui an, iar designul noului spatiu fost conceput chiar de catre Mark Stiffler, presedinte si CEO al Synygy. “Farmecul acestui business center ultramodern consta, pe de o parte, in faptul ca este cel mai mare proiect de acest gen din Iasi, si pe de alta parte, in situarea lui in centrul istoric al orasului”, spune acesta.

“Cand am luat decizia de a ne muta intr-un alt sediu, am dorit sa le oferim angajatilor oportunitatea de a lucra intr-un birou nou, cu un design contemporan, aerisit, si cu mobilier special conceput pentru a evita aglomerarea de cabluri si fire”, spun oficialii Synygy.

Citeste articolul intreg pe wall-street.ro

×
Subiecte în articol: companie firma concept